Troubleshooting

TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Sony Vaio VGN-FS215S 0 9 years 25 weeks ago
by ypapado
n/a
Ubuntu install problems 1 9 years 23 weeks ago
by fitterhans
9 years 20 weeks ago
by wbmj
Problem with starting mediaplayer (MPlayer) 1 9 years 23 weeks ago
by Studentje
9 years 22 weeks ago
by zakis
Enabling network connections 3 9 years 22 weeks ago
by tivofiend
9 years 20 weeks ago
by Ben
default gateway not being assigned or kept 0 9 years 22 weeks ago
by twiggy
n/a
Start up problems 2 9 years 22 weeks ago
by louthfox
9 years 21 weeks ago
by danielph
/usr/share/ubuntu- artwork/home/index.html cannot be found 1 9 years 21 weeks ago
by stephane
9 years 21 weeks ago
by zorganx
Printer 3 9 years 21 weeks ago
by jarvz
9 years 17 weeks ago
by jarvz
Keeping DSL up and running 0 9 years 20 weeks ago
by snoopbear
n/a
(k)Ubuntu wont recognize my ipod nano, and wont even create a /dev/ entry 0 9 years 19 weeks ago
by solarwind
n/a
Can't start ubuntu in grphical mode 5 9 years 18 weeks ago
by xptiger
8 years 30 weeks ago
by mezzmerized17
Please HELP - Linux trouble 3 9 years 17 weeks ago
by rohann
8 years 46 weeks ago
by nightfall_gr
Help!!! Mozilla firefox keeps on crashing 4 9 years 17 weeks ago
by tie wrap
9 years 14 weeks ago
by scottux
XWindows on IBM T43 Thinkpad. 1 9 years 17 weeks ago
by josys36
9 years 16 weeks ago
by wbmj
Configuring WINS & Proxy Server... 0 9 years 13 weeks ago
by gnaishes
n/a
help...? 0 9 years 13 weeks ago
by gnaishes
n/a
HELP!!! Ubuntu 6 graphical login not working!!! 2 9 years 13 weeks ago
by gamgee911
8 years 40 weeks ago
by ethical_anarhist
AC97 sound fix 1 9 years 13 weeks ago
by scottux
8 years 51 weeks ago
by m46nus
6.06RC on Sony C1MHP Why does it freeze? 3 9 years 13 weeks ago
by gadgetwizard
9 years 1 week ago
by rdd
Kubuntu 6.06---No Sound with VIA 8237 AC97 chip 0 9 years 12 weeks ago
by hauger
n/a
iomega sata rev drive mount point 0 9 years 12 weeks ago
by cpankonien
n/a
Newb 6 9 years 11 weeks ago
by Striker289
9 years 11 weeks ago
by Striker289
help.... please... 1 9 years 11 weeks ago
by gnaishes
9 years 10 weeks ago
by joe84maiden
trouble getting Network to work 9 9 years 10 weeks ago
by mongo989
9 years 1 day ago
by ez2dj86
amule doesn't work anymore!!! 3 9 years 10 weeks ago
by txikimarti
9 years 8 weeks ago
by txikimarti
Syndicate content