Troubleshooting

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
rror message: X server (graphical interface) not set up correctly--occurs when starting Ubuntu 7.04 up after install 4 8 years 42 weeks ago
by WarLord
8 years 41 weeks ago
by AckjzG
Need help with my dual boot 0 8 years 41 weeks ago
by absar92
n/a
World of Warcraft downloading slow. 3 8 years 50 weeks ago
by SPH92
8 years 41 weeks ago
by xathos
Change Workgroup in Ubuntu 7.04? 1 8 years 40 weeks ago
by Farstrider
8 years 40 weeks ago
by chplanet
Intel mobo issue 1 8 years 39 weeks ago
by 58 55 42 55 4e 54 55
8 years 39 weeks ago
by monnezzaio
Where is the Internet Connection Checklist? 1 8 years 39 weeks ago
by ianp5a
8 years 39 weeks ago
by fredds
Freezing on Installation 4 8 years 48 weeks ago
by ApolloXI
8 years 37 weeks ago
by woggie
Ubuntu Ultimate 1.4 boot up very slow after install 0 8 years 37 weeks ago
by rkever
n/a
Parallels problems in Feisty 2 8 years 38 weeks ago
by mux3.0
8 years 37 weeks ago
by mdlueck
Server GUI problem 3 8 years 37 weeks ago
by GorkyLed
8 years 37 weeks ago
by GorkyLed
Help!!!! 2 8 years 35 weeks ago
by fede31
8 years 35 weeks ago
by Class
Broadband connection problem! 1 8 years 35 weeks ago
by darkodarko
8 years 35 weeks ago
by arochester
External Monitor question 0 8 years 35 weeks ago
by fcoffman
n/a
Evolution outgoing mail issue 0 8 years 34 weeks ago
by rog1510
n/a
raid array corrupt swap partition 0 8 years 34 weeks ago
by rgreeves
n/a
Firefox not starting from LiveCD 1 8 years 35 weeks ago
by pratleyd
8 years 34 weeks ago
by Lukjad007
Headphone + external speaker working together 3 9 years 9 weeks ago
by amattiuz
8 years 33 weeks ago
by yanyanlai1
Internet Connection icon disappeared 0 8 years 33 weeks ago
by Lorenzo1950
n/a
No Sound on Fiesta 0 8 years 32 weeks ago
by tarunark
n/a
Voodoo3 7 9 years 33 weeks ago
by JAFO
8 years 31 weeks ago
by TomP
Firefox Closes on its own without my help 0 8 years 31 weeks ago
by Lorenzo1950
n/a
Help Getting GUI on Ubuntu Server 1 8 years 31 weeks ago
by japonte
8 years 30 weeks ago
by Aurora
GUI malfunction 0 8 years 30 weeks ago
by samanthademae
n/a
Ubuntu server 6.06 LTS won't start after install 0 8 years 29 weeks ago
by saber0091
n/a
pppoe conf problem 1 8 years 27 weeks ago
by apratim1987
8 years 27 weeks ago
by Schugy
Syndicate content