Troubleshooting

TopicRepliessort iconCreatedLast reply
WPA/WPA2 disconnecting from specific connection 0 4 years 6 weeks ago
by vebbi
n/a
Windows Video controller driver corrupt after ubuntu boot 0 4 years 10 weeks ago
by developeratwork
n/a
Blank unresponsive screen before login 0 4 years 10 weeks ago
by chris92
n/a
A beginner needs ALL the info in connecting, installing, and ???????? wired or wireless Lan on 10.10 0 4 years 11 weeks ago
by cojon
n/a
Floppy Drive inconsistent between machines. 0 4 years 15 weeks ago
by oldtechy
n/a
Drives won't work 0 4 years 15 weeks ago
by michele6000
n/a
mouse choppy with ubuntu 10.10 0 4 years 15 weeks ago
by aShortReprise
n/a
xserver settings changed through command line 0 4 years 16 weeks ago
by sweetwater
n/a
Set Windows as Default OS when Dual Booting Ubuntu 10.10 0 4 years 20 weeks ago
by allu john sudhakar
n/a
MFC5840CN scanner no device available supported devices are busy 0 4 years 23 weeks ago
by sweetwater
n/a
listview objects change background color when moving mouse over them 0 4 years 24 weeks ago
by gcolaros
n/a
Computer issues. 0 4 years 25 weeks ago
by ldaniluk
n/a
Internet Problems 0 4 years 40 weeks ago
by dave457
n/a
How do you work OpenBVE on Ubuntu 10.04 0 4 years 40 weeks ago
by H.J.
n/a
ubuntu will not allow file sharing and printer sharing via windows router to windows 7 laptop 0 4 years 41 weeks ago
by iraparks
n/a
ipod and skype problems 0 4 years 43 weeks ago
by ahindmar
n/a
Sansa mp3 player will not unmount/eject/whatever 0 4 years 43 weeks ago
by macfall
n/a
5.1 surround sound does not work 0 4 years 46 weeks ago
by pcstunner
n/a
Google search results appearing incorrectly 0 4 years 47 weeks ago
by ksawka
n/a
winff ffmpeg: unrecognized option '--ar' Lucid Lynx 0 4 years 47 weeks ago
by red
n/a
session language keyboard login panel changes positions from boot to boot 0 4 years 50 weeks ago
by sweetwater
n/a
smbus base uninitialized upgrade bios of Force_addr=0xaddr 0 5 years 1 week ago
by sweetwater
n/a
Why can't i add videos to my ipod through Rhytmbox???? 0 5 years 4 weeks ago
by tokijitza
n/a
Frozen cursor 0 5 years 5 weeks ago
by jasherm
n/a
Set my TV screen to 1024x768 on an ATI 9250 0 5 years 7 weeks ago
by Tenkunowind
n/a