Troubleshooting

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Need a Guru 5 4 years 23 weeks ago
by capngp
4 years 16 weeks ago
by IBGrizzly
HEEEEELP - More 'issues' than the New York Times - at wits end (screenshots incl) 1 4 years 19 weeks ago
by noooob
4 years 18 weeks ago
by DryCrust
Floppy Drive inconsistent between machines. 0 4 years 18 weeks ago
by oldtechy
n/a
Drives won't work 0 4 years 18 weeks ago
by michele6000
n/a
mouse choppy with ubuntu 10.10 0 4 years 19 weeks ago
by aShortReprise
n/a
xserver settings changed through command line 0 4 years 20 weeks ago
by sweetwater
n/a
Cannot obtain an IP address 1 4 years 22 weeks ago
by homeaway
4 years 22 weeks ago
by fredds
Set Windows as Default OS when Dual Booting Ubuntu 10.10 0 4 years 23 weeks ago
by allu john sudhakar
n/a
Ubuntu wont load installation. 2 4 years 23 weeks ago
by Sianide
4 years 23 weeks ago
by Sianide
I hoplessly messed up files while downloading. 2 4 years 24 weeks ago
by dayton32
4 years 24 weeks ago
by dayton32
Ubuntu 9.10 won't boot 2 5 years 6 weeks ago
by sweetwater
4 years 25 weeks ago
by bobbovitch
unable to connect to wi-fi with a new 10.04 Ubuntu install 1 4 years 26 weeks ago
by HankSamuel
4 years 25 weeks ago
by alanrochester
Unable to lock the administration directory 2 4 years 27 weeks ago
by bufordclyde
4 years 27 weeks ago
by alanrochester
MFC5840CN scanner no device available supported devices are busy 0 4 years 27 weeks ago
by sweetwater
n/a
listview objects change background color when moving mouse over them 0 4 years 28 weeks ago
by gcolaros
n/a
Computer issues. 0 4 years 29 weeks ago
by ldaniluk
n/a
Help in connecting to internet using phone modem. 2 5 years 3 weeks ago
by adil.as12
4 years 29 weeks ago
by isabel
Connecting to internet with wireless adapter, help!!! 2 8 years 3 weeks ago
by pbubuntu
4 years 30 weeks ago
by Huan
can't boot win xp after upgrading 9.1 to 10.04 3 4 years 48 weeks ago
by miraculix
4 years 30 weeks ago
by sunewbie
problem after upgrading to 10.04 2 4 years 30 weeks ago
by stewc
4 years 30 weeks ago
by stewc
Its all gone HORRIBLY wrong 9.10 wont boot 1 4 years 31 weeks ago
by pcstunner
4 years 31 weeks ago
by efsandino
acpi off permanently in existing 9.10 1 4 years 31 weeks ago
by bobmartens
4 years 31 weeks ago
by alanrochester
sound problems with sony vaio VPCEB1EOE 2 4 years 33 weeks ago
by fkbu271
4 years 32 weeks ago
by fkbu271
top and the bottom panels gone 4 4 years 41 weeks ago
by jless
4 years 34 weeks ago
by Javier.EJSF
taskbar 2 4 years 35 weeks ago
by s4b1an
4 years 34 weeks ago
by Javier.EJSF
Syndicate content