Please Help. No sound on my IBM Thinkpad T43

Hello. I have no sound on my IBM Thinkpad T43 in ubuntu dapper. I have sound on windows, so the soundcard works. I have checked the mute and the sound is on maximum. The driver seems to be loaded correctly as well. I have googled a bit and found this page:https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/alsa-utils/+bug/21804It said here that the solution was to flip a bit. But I have only used linux for about 6 months, so I don't know how to do this.

I don't know why the output

I don't know why the output became so unreadable! :(

Here is some relevant

Here is some relevant output.lsmod | grep sndsnd_intel8x0           33692  6snd_ac97_codec         93088  1 snd_intel8x0snd_ac97_bus            2304  1 snd_ac97_codecsnd_pcm_oss            53664  0snd_mixer_oss          18688  2 snd_pcm_osssnd_pcm                89864  4 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_osssnd_timer              25220  2 snd_pcmsnd                    55268  14 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_timersoundcore              10208  2 sndsnd_page_alloc         10632  2 snd_intel8x0,snd_pcm

lspci | grep

lspci | grep audio0000:00:1e.2 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) AC'97 Audio Controller (rev 03)

amixer Simple mixer control

amixer Simple mixer control 'Master',0 Capabilities: pvolume pswitch Playback channels: Front Left - Front Right Limits: Playback 0 - 31 Mono: Front Left: Playback 31 [100%] [on] Front Right: Playback 31 [100%] [on] Simple mixer control 'PCM',0 Capabilities: pvolume pswitch Playback channels: Front Left - Front Right Limits: Playback 0 - 31 Mono: Front Left: Playback 31 [100%] [on] Front Right: Playback 31 [100%] [on]

Solved the problem

LOL. Ok, I solved the issue. I have a button on my T43 which mutes the sound. I just pushed this button, and it worked :p